FAQ

Vores glidecreme er 100% Vegansk, 100% fri for animalsk glycerin.

Hvorfor er det vigtigt?

Fordi stort set alle vandbaserede glidecremer indeholder animalsk glycerin. Dette kan have utilsigtede og uhensigtsmæssige konsekvenser for dit helbred. For langt de fleste kvinder kan det medføre betydelige gener såsom svie, kløe, brændende fornemmelse og svampeinfektion. Alle vores glidecremer er veganske og indeholder enten vegetabilsk glycerin eller slet ingen glycerin. De er tillige PeTA eller Vegan certificerede.

Er der Parabener i vores glidecreme?

Nej, vi mener ikke det hører hjemme i kroppen.

Tørrer vores glidecreme hurtigt ud og mister den våde og silkebløde fornemmelse?

Nej, selv om vores glidecremer er vandbaserede, tørrer de ikke ud. Årsagen skal findes i den høje kvalitet af ingredienserne, samt tilførslen af oliven og Aloa Vera, som virker plejende for den fine hud og ikke mindst slimhinderne.

Er der skadelige stoffer i vores glidecremer?

Ingredienserne i vores glidecremer er på ingen måder skadelige for huden og kroppen. Vores glidecremer indeholder ikke, parfume, silikone, olie, parabener, phthalater eller andre produkter der kan være skadelige, hormonforstyrrende eller kræftfremkaldende.

Kan jeg bruge IntimCare’s produkter som veganer?

Ja, 100% vegansk. Glidecremerne er PeTA eller Vegan certificerede. De indeholder kun vegetabilske produkter. Ej heller bivoks, lanolin, eller honning.

Jeg er super sensitiv og/eller hyper allergisk. Er der en glidecreme for mig?

Ja, du skal bruge AQUA Sensitive. (Se mere under ”Råd & Vejledning”)

Findes der glidecreme helt uden glycerin

Ja, AQUA Sensitive. (Se mere under ”Råd & Vejledning”)

Mange, også fagpersoner, giver udtryk for at man sagtens kan anvende olie og silikonebaserede glidecremer uden bivirkninger. Er det rigtigt?

Nej!

Den anbefaling skyldes at meget vandbaseret glidecreme tørrer hurtigt ud og giver gener.
Det er korrekt, at olie og silikone ikke tørrer ud, men så må man desværre tage andre følge-gener med i købet. F.eks dræber disse produkter den gode bakteriekultur, som skal være tilstede vaginalt for at undgå svampeinfektion.
En god rettesnor er, at vil du ikke have produktet i øjet, er det heller ikke godt at bruge andre steder i kroppen. Vand findes som bekendt naturligt i øjet, og kroppen.

I øvrigt optages silikone og olie i kroppen via slimhinderne! Det er indlysende, at det er meget usundt at får silikone og olier ind i kroppen.

Vores vaginal kugler og dilatatorer er lavet af silikone. Er det et usundt materiale, når nu silikone glidecreme er meget usundt?

Nej!

Vi skal skelne imellem cremer som optages i kroppen, og silikone i fast form. Alle vores vaginal kugler og dilatatorer er lavet af premium silikone, som er sikkert for kroppen, da det ikke afgiver skadelige stoffer. Man skal altid bruge vandbaseret glidecreme til silikone produkter. Hvis man bruger silikone eller olie glidecreme sammen med et produkt af fast silikone, vil materialerne gå i forbindelse med hinanden, det betyder at den faste silikone bliver opløst og ødelagt.

Konklusionen er, at det er helt fint at bruge produkter, som vaginal kugler eller dilatatorer, i Premium Silikone. Dog skal man huske at bruge vandbaseret glidecreme til.

Item added to cart.
0 items - DKK 0,00

Dette web-site gør brug af cookies.  Læs mere