Cookie-politik

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål:  – Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer – Måle trafik og salg, så vi ved hvor mange, der besøger og handler på vores site – Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens services – Analyse af vareudbud, service m.v.

Så længe opbevares cookies

Cookies levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk, at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. 

Hvordan sletter jeg cookies?

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

Vi gør opmærksom på, at der på linket er opstillet en vejledning for langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i linket, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter vi vil kontakte FDIM og få dem til at tilføje denne. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke “F1” på din pc. Søg efter “cookies”.

Cookies på intimcare.dk

Vi bruger cookies for at kunne gøre dit besøg på websitet så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website så vi løbende kan lave forbedringer. Herudover anvender intimcare.dk nogle tjenester fra tredjeparter, som også sætter cookies, til en række forskellige formål i forbindelse med funktion, webanalyse og marketing.

Google Analytics (Trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Google Analytics anvender cookies til at kunne generere statistikken, men ingen af disse rummer personlige oplysninger. 

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Intimcare, har vi brug for følgende oplysninger:
. Navn
. Adresse
. Telefonnummer
. E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Intimcare og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Direktøren og de ansatte for Intimcare har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Intimcare er: IntimCare v/Bo Jørgensen

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Intimcare har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@intimcare.dk

Log-statistik

Vi bruger en log-statistik på https://www.intimcare.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Intimcare’s hjemmeside.

Betingelserne er senest opdateret d. 19/5-2020

Item added to cart.
0 items - DKK 0,00

Dette web-site gør brug af cookies.  Læs mere